Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ‏به نقل از منابع رسانه‌ای، عمران خان، نخست‌وزیر ‎پاکستان در دیدار اخیر خود با محمدبن‌سلمان، ولیعهد سعودی در حاشیه اجلاس مکه به وی گفته است که اسلام‌آباد علیه ‎ایران با عربستان‌سعودی همراه نخواهد شد.

به گفته این منابع، عمران خان در این دیدار به ولیعهد سعودی گفته است که در کشورش هم مسلمانان سُنی و هم شیعه وجود دارند و به همین خاطر او در حمایت از عربستان علیه ایران اقدام نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمران خان همچنین به ولیعهد سعودی پیشنهاد داده که حاضر است در صورت رضایت طرفین، میان ایران و عربستان میانجی‌گری کند.

گفتنی است سفر اخیر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان برای شرکت در اجلاس فوق‌العاده سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در پی برخورد تحقیرآمیز او با ملک سلمان، پادشاه عربستان (اینجا) با حاشیه‌های زیادی همراه شد.

بر اساس فیلمی که از لحظه استقبال ملک سلمان از او در حاشیه اجلاس مکه منتشر شده، عمران خان هنگام ورود به محل برگزاری اجلاس پس از رویارویی با ملک سلمان که به استقبال او آمده بود، سخنانی را خطاب به مترجم می‌گوید و بی‌آنکه منتظر دریافت پاسخ باشد، پادشاه سعودی را با مترجم رها کرده و می‌رود.

گفته می‌شود دولت عربستان در بالاترین سطح نسبت به این اقدام نخست‌وزیر پاکستان اعتراض کرده و رفتار او را منزجرکننده و برخلاف پروتکل‌های سیاسی خوانده است. همچنین گزارش شده که ملک سلمان دیدارهای بعدی خود با عمران خان را نیز لغو کرده است.

عربستان سعودی پس از انتخاب عمران خان به سمت نخست‌وزیری پاکستان سعی در تقویت ارتباط خود با این کشور داشته و در همین راستا، محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، مدتی پیش در راس یک هیأت عالیرتبه به این کشور سفر کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ داده‌ایم
  • نتانیاهو : پیش‌شرط‌های حماس به معنای تسلیم شدن مقابل ایران است
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ دادیم
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • اولین اظهار نظر مقامات اسرائیلی در خصوص حمله پهپادی این رژیم به اصفهان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در بانجول
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند